Kippenvelmoment op Truckstar Festival Assen 2019! 27/07/2019

Mateo Van Caudenberg sleepte maar liefst 2 prijzen in de wacht op het Truckstar Festival in Assen

Met 2.200 vrachtwagens en 55.000 bezoekers is het Truckstar Festival in Assen (NL) het grootste transportfeest van Europa. Deze editie was voor Mateo Van Caudenberg en zijn familie en vrienden zeker en vast één groot feest! Hij sleepte maar liefst 2 prijzen in de wacht. Bovendien pronkte zijn vader Dirk Van Caudenberg ook met zijn vrachtwagen op het circuit in de categorie Special Paint.
Mateo won de 2de prijs 'Internationale Showtruck' en de 1ste prijs 'Opbouw'. Wat een kippenvelmoment toen vader en zoon het circuit op mochten!

 

Tijdens het 'Truckstar Festival' in Assen (NL) sleepte het Hoeilaarts transportbedrijf Debrouwer - Van Caudenberg zo maar eventjes een eerste en tweede prijs binnen. De kraanwagen van Mateo won de 2de prijs ‘Internationale showtruck' en de 1ste prijs ‘Opbouw’. 
Op de paddock staan altijd de mooiste vrachtwagens uit onze zogeheten speciale categorieën. Denk daarbij aan Special Paint trucks en Showtrucks. Het is zeer de moeite waard om een rondje door de showstraat te lopen (ook in het donker is dit opnieuw erg spectaculair). Er staan zo’n 250 opgebouwde auto’s uit binnen- en buitenland. De auto’s die voorzien zijn van airbrush vallen in de categorie Special Paint, alle anderen in de categorie Showtrucks. Voor beide categorieën is ook een verkiezing.

Even alles vergeten, de dure diesel, de oneerlijke concurrentie en ander gedoe. Tijdens het Truckstar Festival is het ieder jaar simpelweg genieten van meer dan tweeduizend trucks. Want dat is ieder jaar de kern van het Truckstar Festival!
Het Truckstar Festival is er niet alleen voor chauffeurs. Ook als je niets met vrachtwagens hebt, moet je dit feest een keer van dichtbij gezien hebben. Het gevarieerde en spannende programma voor de hoofdtribune, de prachtige showtrucks en klassiekers op het binnenterrein en de gezellige Hollandse Avond maken dit festijn een ideaal uitje voor het hele gezin!

Contactez-nous

Vous avez une question? Veuillez remplir le formulaire ci-dessous sans engagement et nous vous répondrons dans les plus brefs délais.

* Champs Requis
  • Avenue Newton 6, 1300 Wavre
  • Avenue Lavoisier 8B, 1300 Wavre
  • Van Caudenberg: BE.0407.256.082
  • Debrouwer: BE.0451.658.625